Zdravím všechny rybáře. Je tady září kdy začínají být aktivní všechny ryby. Jak sumci a kapři na řece Pád v Itálii, tak tuňáci, makrely, žraloci a jiné zajímavé ryby na moři.

Cesta začala v naší domovské základně v Porto Viru odkud pokračovala do naší mateřské maríny Barricata. Vše naložit na loď a hurá vyzkoušet naše Italské moře. Náš lov se tentokrát čistě zaměřil na lov tuňáků. Po 40 minutách jízdy na širé moře jsme zaparkovali na místě, kde jsme očekávali aktivitu tuňáků. Vše rozkrmit, nastražit pruty a začít souboje. Ani ne po 15 minutách přišla brutální jízda, po které následoval souboj. Tento souboj trval zhruba 40 minut a kluci se u tohoto souboje střídali. Není to legrace, tuňáci mají obrovskou sílu a většinou se u těchto soubojů lovci střídají. Tímto způsobem jsme během dne zdolali 6 tuňáků. Většinou zdolávali kluci a já točil na kameru ale nakonec jsem se do soubojů zapojil i já a dokonce jsem vytáhl největší rybu dne kolem 80 kg.

Co dodat na závěr den se suprově vydařil a já doufám že se tady u mě všichni sedejte u tohoto peckového rybolovu na moři.

FISHINGITALY VÁŠ SPECIALISTA NA MOŘSKÝ RYBOLOV A PRŮVODCE NA ŘECE PÁD V ITÁLII

NEVÁHEJTE A PŘIJEĎTE ZKUSIT ŠTĚSTÍ I VY

VÍCE INFO NA TELEFONU 603 375 138 NEBO WEBU FISHINGITALY.CZ

PETRŮV ZDAR

JARDA